Eskişehir Sanayi Odası (ESO) üyesi KOREL Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., Türkiye’nin en prestijli spor organizasyonlarından biri olan 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Yeşil Mayo (Sprint Lideri) sponsoru ve co-sponsoru olarak bisiklet sporuna güçlü bir destek verdi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, federasyon yöneticileri ve KOREL A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ali Korkmaz da katıldı. Törende imzalanan protokol ile KOREL A.Ş.’nin bisiklet sporuna verdiği değer ve vizyon bir kez daha tescillenmiş oldu.
Broster markasıyla sadece sponsor değil, aynı zamanda bisiklet kültürünün yaygınlaşması ve sporun gelişimi için stratejik bir destekçi rolünü üstlenen KOREL A.Ş., bu iş birliğiyle Türkiye’nin spor tarihine imzasını atıyor. Şirket, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na sadece logosuyla değil, yerli üretimin gücü, teknolojik altyapısı ve sürdürülebilirlik vizyonuyla katkı sunuyor.
Eskişehir’deki 46.000 m²’lik üretim tesislerinde yüksek performanslı bisikletler ve parçalar üreten KOREL A.Ş., 16 ülkeye ihracat gerçekleştirerek global pazarda da adından söz ettiriyor. %100 yerli sermaye ile hayata geçirdiği Corelli ve Broster markalarıyla Türk bisiklet sanayisinin öncüsü konumunda olan firma, bu sponsorlukla birlikte sporun ve üretimin buluşma noktası haline geliyor.
-
18 Nisan 2025 Cuma
ESO Başkanı Kesikbaş’tan Gençlere Kariyer Yolculuğunda İlham Veren Mesajlar Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Yönetim Kurulu Başkanı Cel... Ekonomi -
18 Nisan 2025 Cuma
5 MİLYAR 948 MİLYON LİRALIK DESTEKLEME ÖDEMESİ BUGÜN HESAPLARA AKTARILACAK Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 5 milyar 948 milyon 2... Ekonomi -
18 Nisan 2025 Cuma
Spora ve Geleceğe Yatırım: KOREL A.Ş.’nin Gurur Veren Sponsorluğu Eskişehir Sanayi Odası (ESO) üyesi KOREL Elektronik San... Ekonomi -
18 Nisan 2025 Cuma
Yükselen Yıldızlar: Yerel Oyunlardan Küresel Sahneye Ülkemizde yıllar geçtikçe sayıları artan ... Bilim-Teknoloji -
18 Nisan 2025 Cuma
TOKSOY: ESKİŞEHİR OSB’NİN ÇALIŞMALARI TÜRKİYE ÇAPINDA KONUŞULUYOR “Sürdürülebilirlik ve Yeşil Dön&uu... Ekonomi -
18 Nisan 2025 Cuma
SARSILMAZ, IQDEX 2025’te Türk savunma sanayi gücünü sergiliyor Türk savunma sanayisinin lider markalarından SARSILMAZ,... Ekonomi -
18 Nisan 2025 Cuma
Dijitalleşen Türkiye Sanayisi Bursa’da Buluşuyor! Türkiye’nin yenilikçi sektör fuarları... Ekonomi -
18 Nisan 2025 Cuma
Konut Piyasasında Bahar Hareketi: Satışlar Rekor Kırıyor! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından a&cced... Ekonomi