2eylül Gazetesi
2eylül Gazetesi
Günlük Yerel Gazetesi
Günlük Yerel Gazetesi
 
 
 
 
 
Ana Sayfa  
İletişim  




 

Yılın İlk Hac Kafilesi ESTÜ Hasan Polatkan Havalimanından Uğurlandı
2.05.2025 

Eskişehir’den 2025 yılında kutsal topraklara gidecek ilk hac kafilesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi Hasan Polatkan Havalimanında düzenlenen programla dualar eşliğinde Medine-i Münevvere’ye uğurlandı.

Eskişehir İl Müftülüğünün organizasyonuyla gerçekleştirilen uğurlama töreninde Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, ardından hac yolculuğuna çıkacak 203 hacı adayı için dualar edildi. Aileleriyle birlikte Hasan Polatkan Havalimanına gelen hacı adayları, manevi atmosferin hâkim olduğu törende duygusal anlar yaşadı.

Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından işletilen ve uluslararası ulaşımda önemli bir rol üstlenen havalimanı, bu yıl da hac yolcularına kapılarını açarak anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Gönderen: journal
5078 defa okundu 
 


Güncel
Vali Aksoy, "Arama Kurtarmada Hedef 100 Bin" Tatbikatını İzledi
Büyük Türk Düşünürü ve Halk Ozanı Yunus Emre, Kabri Başında Dualarla Anıldı
Eskişehir Müftülüğü Kurban Hizmetleri İçin Bir Araya Geldi
Büyükşehir Belediyesi’nden bisiklet yollarıyla ilgili duyuru
Yılın İlk Hac Kafilesi ESTÜ Hasan Polatkan Havalimanından Uğurlandı

 

 
 
  Ziyaretçi: 149515 - Hit: 150088