Anadolu Üniversitesi
Anadolu Üniversitesi
Eskişehir Anadolu Üniversitesi
Eskişehir Anadolu Üniversitesi
 
 
 
Kısa Tarihçe Konum ve Altyapı Fakülte ve Araştırma Merkezlerinin Sayısı Kütüphane Ders Dışı Etkinlikler Öğrenci Destek Hizmetleri Birimler Araştırma Merkezleri ve Birimler Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Barınma
 
 
Ana Sayfa  
İletişim  




 

Rektör Erdal, öğrenci evinde iftara katıldı
26.03.2024 

Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Yusuf Taha Çetinkaya ve arkadaşlarının davetini geri çevirmeyen Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, öğrencileri evinde ziyaret ederek birlikte iftar yaptı.

Rektör Erdal, öğrencilerle bir araya geldiği için mutlu olduğunu belirterek, “Öğrencilerimiz ile iftarlarda bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bugün de öğrencilerimizle iftarda buluşarak kendilerinin kariyer planları, yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgiler aldık, taleplerini dinledik, sohbet ettik. Her zaman söylediğim gibi Ramazan Ayı paylaşmanın, birlik olmanın, dayanışmanın ve sevginin ayı. Taha’ya ve arkadaşlarına nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum.” dedi. Yusuf Taha Çetinkaya ise, “Rektörümüzü ağırlamak, onunla birlikte iftarımızı yapmak bizleri çok mutlu etti. Yaklaşık 4 saatten fazla hocamızla sohbet ettik, taleplerimizi ilettik. Rektörümüz öğrencilerle çok yakın, kendisine destek istediğimiz her konuda ulaşabiliyoruz. Bugün de davetimizi kırmadı ve çok samimi bir sohbet gerçekleştirdik.” dedi.

Gönderen: journal
2100 defa okundu 
 


Eğitim
Resim ve Şiir Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi
“Uçucu Yağlar ve Güvenli Kullanımları” Konferansı
ESTÜ’den UNESCO Kürsüsü Başarısı
Esogü Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na Katıldı
Yeni müfredat taslağı, kamuoyunun görüşüne açıldı

 

 
 
  Ziyaretçi: 793795 - Hit: 804216