Anadolu Üniversitesi
Anadolu Üniversitesi
Eskişehir Anadolu Üniversitesi
Eskişehir Anadolu Üniversitesi
 
 
 
Kısa Tarihçe Konum ve Altyapı Fakülte ve Araştırma Merkezlerinin Sayısı Kütüphane Ders Dışı Etkinlikler Öğrenci Destek Hizmetleri Birimler Araştırma Merkezleri ve Birimler Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Barınma
 
 
Ana Sayfa  
İletişim  




 

Anadolu Spor Zirvesi spor dünyasını öğrencilerle buluşturdu
27.10.2026 
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğüne bağlı Sosyal Medya Kulübü tarafından Anadolu Park’ta düzenlenen Anadolu Spor Zirvesi, iki gün boyunca spor medyasının, e-spor dünyasının ve Eskişehirspor’un tanınan isimlerini öğrencilerle bir araya getirdi. Söyleşiler, deneyim paylaşımları ve atölyelerle zenginleşen zirvede medya, dijital içerik üretimi ve kariyer olanakları detaylıca ele alındı.

ANADOLU SPOR ZİRVESİ SPOR VE MEDYA DÜNYASINI ESKİŞEHİR'DE BULUŞTURDU!

Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından organize edilen Anadolu Spor Zirvesi, Anadolu Park’ta gerçekleştirilen etkinliklerle tamamlandı. İki gün süren organizasyonda; Eskişehirspor yöneticilerinden spor spikerlerine, e-sporculardan dijital içerik üreticilerine kadar pek çok farklı profile sahip konuşmacı öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.

Söyleşilerin yanı sıra kurulan stantlar ve etkileşimli alanlar sayesinde öğrenciler, spor medyası ve dijital içerik üreticiliği sektörünü yakından tanıma fırsatı buldu.

İLK GÜN: ESKİŞEHİRSPOR VE SEKTÖRDE İLK ADIMLAR

Zirvenin ilk gün oturumlarında Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, Kurumsal İletişim Sorumlusu Sezer Toptaş, spor yorumcuları Koray Koç, Emre Kurtulmuş, Arden Papazyan ve beIN SPORTS muhabiri Onur Çubukçu yer aldı.

  • Gençlere İş Birliği Çağrısı: Tribünlerden yöneticiliğe uzanan sürecini aktaran Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, kulübün kurumsal iletişimine önem verdiklerini belirterek Spor Yöneticiliği ve ilgili fakülte öğrencileriyle ortak projelere açık olduklarını vurguladı.

  • Sektörde Deneyim Kazanımı: Eski bir Anadolu Üniversitesi öğrencisi olan beIN SPORTS muhabiri Onur Çubukçu, öğrencilik yıllarında Radyo Ada’da edindiği tecrübelerin mesleki kapıları açtığını söyleyerek gençlere girişimci olmaları tavsiyesinde bulundu.

İKİNCİ GÜN: TARAFTAR KÜLTÜRÜ, KADIN SPORCULAR VE E-SPOR

Zirvenin ikinci gününde ise S Sport Plus Pazarlama İletişim Müdürü Mehmet Çevikel, ünlü spor spikeri Gökhan Abdik, Tiraj kurucu ortağı Hakan Eyüpoğlu, Eski Açık kurucusu Erinç Bilican ile e-spor oyuncuları İsmail Can Yerinde (Isopowerr) ve Mustafa Can Sarı (Zgoc) sahne aldı.

  • Değişen Taraftar Kültürü: Spor spikeri Gökhan Abdik, geçmişle günümüz arasındaki taraftar algısına değinerek; "Eskiden Avrupa kupası maçları millî maç gibiydi; bir takım kazandığında tüm Türkiye kutlardı. Şimdi herkes kendi takımının derdinde" değerlendirmesini yaptı.

  • Kadın Sporcuların Görünürlüğü: Tiraj kurucu ortağı Hakan Eyüpoğlu, medyada kadın sporcuların başarılarına ve emeklerine daha fazla alan açılması gerektiğinin altını çizdi.

  • Dijital Yayıncılık ve E-Spor: Eski Açık kurucusu Erinç Bilican podcast ile başlayan yayıncılık serüvenini anlatırken, e-sporcular Isopowerr ve Zgoc ise oyun dünyasındaki kariyer imkânlarını ve dijital içerik süreçlerini gençlerle tartıştı.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

Zirve sonunda, organizasyona katkı sunan konuklara Prof. Dr. Yavuz Tuna, Öğr. Gör. Dr. Emre Çömlekçi, Sosyal Medya Kulübü Başkanı Atakan Cavcar, Başkan Yardımcısı Uğur Giray Erol ve kulüp yönetim üyeleri tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

Gönderen: haber
831 defa okundu 
 


Eğitim
Romanya Okçuluk Federasyonu Heyetinden Eskişehir Teknik Üniversitesine Ziyaret
Anadolu Spor Zirvesi spor dünyasını öğrencilerle buluşturdu
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Cumhuriyet Coşkusu
ARİNKOM TTO, ÜSİMP Ulusal Kongresi ve Fuarında yer aldı
MEB’den Sınavlarda Dijital Dönüşüm: OYSS "Sıkça Sorulan Sorular" Rehberi Yayınlandı!

 

 
 
  Ziyaretçi: 895111 - Hit: 906323