Beyazaltın - Koltuk Yıkama Şirketi 0545 308 65 65
Koltuk yıkama,Ev, Merdiven, Villa, Büro, Okul ve İnşaat Sonrası Temizlikleri
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü caddesi No:20/32
iletisim@temizliksirketlerieskisehir
0545 308 65 65

Eskişehir’de Binalar Tehlike Saçıyor

18.08.2024 

Eskişehir'de bir çok binadaki durum ve özellikle yerel yönetimlerin bu konudaki yıllardır süren duyarsızlığı nedeniyle yaşanan durum vatandaşların tepkisini çekiyor. Olası tehlikelere göz yuman bu durum karşısında yerel yönetimlerin denetimsizliği tepki çekerken ilgili kurumlar bu konuları görmezden gelmeye neden oluyor. 

Yaşanan durum ile ilgili tepkisi gösteren vatandaşın gönderdiği görüntülerdekine benzer farklı binalarda da olan durum nedeniyle zaman zaman yaşanan kazalarda bir çok vatandaş ölümle burun buruna geldi. Yaşanan kazalarda yaralanan vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları hatırlatarak başkalarının başına gelmesin bu konularda önlem alınsız istiyorlar. 

Görüntüleri bize ulaştıran vatandaş yaşanan duruma tepki göstererek şu paylaşımda bulundu:

HamamYolu caddesinde yüksek bir alışveriş merkezinin korkutan görüntüsü halkı endişelendiriyor. Binanın kolon bölümü mü? Bilinmez ama köşe kolundaki ayrılması düşecek şekle gelmesi halkı endişeye sevk etti acaba bina sağlam mı? Çürük mü? Binanın diğer bölümlerinde zamanla böyle kopmalar ayrılmalar olur mu? Olursa farkına varılmaz ve insanların tam tepesine kocaman parçalar düşerse ölümlere neden olursa, onun için bina denetimleri yapılması ve böyle binaların durumları göz ardı edilmesin, birilerinin ölümüne neden olmadan ivedi şekilde önlemler alınsın. İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.

Gönderen: journal
17341 defa okundu 
 


Güncel
Mevlid-i Nebi Gecesi İlahiler ve Salavatlar ile Kutlandı
KIRTASİYE, KIRTASİYECİDEN ALINIR...
Vali AKSOY’un "30 Ağustos Zafer Bayramı Ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü" Mesajı
“Boykota devam edeceğiz”
Eskişehir’deki trafiğe kayıtlı araç sayısı artmaya devam ediyor