Beyazaltın - Koltuk Yıkama Şirketi 0545 308 65 65
Koltuk yıkama,Ev, Merdiven, Villa, Büro, Okul ve İnşaat Sonrası Temizlikleri
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü caddesi No:20/32
iletisim@temizliksirketlerieskisehir
0545 308 65 65

Yüzügüllü Sözünü Tuttu Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi’nde İlk Fabrikanın Temeli Atıldı!

19.09.2024 

Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesinde yıllardır beklenen gerçek oldu. Hamid Yüzügüllü’nün yoğun çabaları sonucu, ilçenin kalkınması için hayal edilen OSB'de ilk fabrikanın temeli atıldı. Sivrihisar'ın ekonomik kalkınmasına yeni bir kapı aralayacak bu yatırım, ilçenin geleceğine ışık tutacak.

Sivrihisar Belediye Başkanı olarak görev yaptığı 2014-2024 yılları arasında ilçenin sanayi potansiyelini geliştirmek için aralıksız çalışan Yüzügüllü, verdiği sözü tuttu. Eskişehir Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’un başkanlığında yönetilen Sivrihisar OSB'nin Başkan Vekilliği görevini sürdüren Hamid Yüzügüllü, bu önemli gelişmenin müjdesini paylaştı.

Yeni kurulacak fabrika, Yüklü Cam Anonim Şirketi tarafından solar cam üretimi ve cam işletme yatırımı olarak faaliyet gösterecek. 

Atılan bu ilk temel, Sivrihisar'ın ekonomik gelişimi ve istihdamı açısından büyük bir adım olarak görülüyor. Yüzügüllü, "Güzel ilçemize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sivrihisar'a turizmden sonra yeni bir ekonomik kazanç kapısı araladık. Sivrihisar OSB ilçemizin ekonomik olarak gelişimine katkı sağlayacak, istihdam yaratacak ve bölgemizin çehresini değiştirecek." şeklinde konuştu.

Hamid Yüzügüllü, OSB projesinin hayata geçmesiyle birlikte ilçenin sanayi yönünden bölgenin parlayan yıldızı olacağını belirtti. "Sizlere verdiğim bir sözü daha yerine getirmenin büyük mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum. Sivrihisar OSB ile birlikte ilçemiz daha da güçlenecek, büyüyecek ve gelişecek." ifadelerini kullandı.

Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi’nde temeli atılan bu ilk fabrika, ilçenin ekonomik yapısını güçlendirecek ve bölgenin kalkınmasına öncülük edecek. Sivrihisar'da yeni bir dönemin başlangıcını temsil eden bu yatırım, bölge halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Gönderen: journal
314 defa okundu 
 


Güncel
Eskişehir’de ulaşıma yeni zam
Yüzügüllü Sözünü Tuttu Sivrihisar Organize Sanayi Bölgesi’nde İlk Fabrikanın Temeli Atıldı!
DSİ’den Eskişehire bir müjde daha
Mevlid-i Nebi Gecesi İlahiler ve Salavatlar ile Kutlandı
KIRTASİYE, KIRTASİYECİDEN ALINIR...