Eskişehir İclal Temizlik Şirketi
Ev, Merdiven, Villa, Büro, Okul ve İnşaat Sonrası Temizlikleri
Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü caddesi No:20/32

iletisim@iclaltemizlik.com
0537 768 11 22 - 0542 260 86 02

Eskişehir Girişinde Kanalizasyon Alarmı

28.04.2025 
.

Alpu Kavşağı'nda Göle Dönen Tarla Hastalık Saçıyor!

Eskişehir'in giriş noktalarından biri olan Alpu kavşağı, Etkin Koleji karşısında yaşanan vahim bir durumla karşı karşıya. Birkaç aydır devam eden kanalizasyon veya atık su sızıntısı, bölgedeki bir tarlayı adeta göle çevirmiş durumda. Vatandaşlar, havaların ısınmasıyla birlikte dayanılmaz bir koku, sivrisinek yoğunluğu ve bulaşıcı hastalık riskinin kaçınılmaz hale geldiğini belirterek yetkililere isyan ediyor.

"Kimse Koltuğundan Kalkmıyor!"

Duruma tepki gösteren vatandaşlar, ne mahalle muhtarının ne de ilgili belediye görevlilerinin bu soruna kayıtsız kaldığını dile getiriyor. "Kimse koltuğundan kalkmıyor, etrafa bir baksalar!" şeklinde sitemlerini dile getiren bölge sakinleri, şehrin girişindeki bu kötü görüntünün Eskişehir'e yakışmadığını vurguluyor.

Acil Çözüm Bekleniyor

Vatandaşlar, yetkililerden acil olarak kanalizasyon veya atık su hattındaki arızanın tespit edilerek tamir edilmesi ve bölgenin temizlenmesini talep ediyor. Aksi takdirde, yaz aylarının gelmesiyle birlikte halk sağlığını ciddi şekilde tehdit edecek bir durumun ortaya çıkmasından endişe ediliyor. Şehrin girişindeki bu olumsuz tablonun bir an önce düzeltilmesi, hem bölge sakinlerinin sağlığı hem de Eskişehir'in imajı açısından büyük önem taşıyor.

Gönderen: journal
1897 defa okundu 
 


Güncel
TOKİ Eskişehir’de, sosyal konut teslimatlarına devam ediyor
Yukarı Sakarya İlyaspaşa Sulaması’nda Çalışmalar Hızla İlerliyor
Eskişehir Girişinde Kanalizasyon Alarmı
ESKİ’den Cevap ve Düzeltme Metni
Yılan Hikayesi Sona Erdi: Kurtuluş Pazaryeri Yeniden Yapılıyor!

 

 
Ziyaretçi: 2.662.471 - Hit: 2.721.417
eskişehir  eskisehirburada.com
Eskişehir İclal Temizlik Şirketi - 0537 768 11 22