Eskişehir Güvenlik Sistemleri
Güvenlik Kamera Sistemleri
İkieylül Cd. Yalbı Sk. Arifbey Apt: No:13/13
guvenlik@eskisehir.net.tr
0542 311 63 84

Zorlu Enerji’den 2020 öncesinden kalan borçları yapılandıran kampanya

28.08.2024 

Kampanya fırsatlarından yararlanmak için

0850 933 3 999 numaralı çağrı merkezinden başvuru yapılabilir

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta hizmet veren Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, 2020 yılı öncesine ait icralık borçların yapılandırılmasına yönelik bir kampanya başlattı. Buna göre 2020 öncesinde icra takibine düşen mesken, ticarethane ve tarımsal sulama tarife grubuna dahil elektrik fatura borcu olan tüm tüketiciler, 0850 933 3 999 numaralı çağrı merkezini arayarak borçlarını uygun fırsatlarla yapılandırabilecek. Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende Direktörü Tamer Akaslan, “Bu kampanya ile tüketicilerimizin geçmiş dönemden gelen borç yüklerini hafifleterek kendilerine finansal kolaylık sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik abonelik işlemleri, satış, faturalama ve tahsilat hizmeti veren Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende, 2020 yılı öncesi döneme ait faturası bulunan tüketicilerinin icra takibine düşen borçlarını yapılandırmak üzere bir kampanya başlattı. Buna göre 2020 öncesinde icra takibine düşen mesken, ticarethane ve tarımsal sulama tarife grubuna dahil elektrik fatura borcu olan tüm tüketiciler, 0850 933 3 999 numaralı çağrı merkezini arayarak başvuru yapabilir.

Tamer Akaslan: “Kampanya koşullarını sağlayan tüm tüketicilerimizi kampanyadan yararlanmaya davet ediyoruz”

Zorlu Enerji Osmangazi Elektrik Perakende’nin yeni Direktörü Tamer Akaslan, 2020 öncesi borçları dolayısıyla icra takibinde bulunan tüketiciler için kampanya hakkında bilgi verdi. Akaslan şunları söyledi; “Kampanya ile yasal icra takibine konu olan 2020 yılı ve öncesi borçlar için işlemiş faizleri yüzde 50’den başlayan oranlarla siliyoruz. Kampanya katılımı, icra dosyasındaki asıl alacak tutarı, masraf, harç ve kanuni vekâlet ücretinin peşin olarak defaten ödenmesi halinde geçerli olacak. Hayata geçirdiğimiz kampanya ile tüketicilerimizin geçmiş dönemden gelen borç yüklerini hafifleterek kendilerine finansal kolaylık sağlamayı hedefliyoruz. Tüketicilerimiz çağrı merkezimizi arayarak başvuru yaptıkları takdirde hukuk firmamız kendileri ile direkt olarak irtibata geçerek, borçların kampanya fırsatları kapsamında yapılandırılmasını sağlayacak. Bu tüketicilerimizi kampanyadan yararlanmak için çağrı merkezimizi aramaya davet ediyoruz. 2020 yılı sonrası döneme ait borçları olan tüketicilerimiz de yine çağrı merkezimizi arayarak konu hakkında bilgi alabilir.”

Gönderen: journal
10537 defa okundu 
 


Ekonomi
Eskişehir’de hedef yıl sonuna kadar 200 ari işletme
Milli Hızlı Tren’de İlk Test 2025’te
Eskişehir İhracatı Yüzde 12,49 Arttı
Demiryolları İle 8 Ayda Türkiye Nüfusunun İki Katı Yolcu Taşındı
Sarsılmaz Silah Kuleleri global arenada

 

 
Eskişehir Güvenlik Sistemleri - 0542 311 63 84