KYK Hayme Ana Öğrenci Yurdu
KYK Hayme Ana Öğrenci Yurdu
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu
Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Kız Öğrenci Yurdu
 
 
 
 
 
Ana Sayfa  
Hakkımızda >  
Foto Galeri  
İletişim  




 

İLATERA Platformunun TÜBİTAK Değerlendirme Toplantısı ESTÜ’de Yapıldı
8.05.2025 

TÜBİTAK 1004 Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı kapsamında desteklenen "İLATERA: Çevreye Uyumlu Sürdürülebilir İleri Araç Teknolojileri" projesinin 4. Dönem İzleyici Değerlendirme Toplantısı, dün (6 Mayıs 2025) Eskişehir Teknik Üniversitesi'nin (ESTÜ) ev sahipliğinde Senato Salonu'nda düzenlendi.

Toplantının açılışını ESTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Onur Kaya, TÜBİTAK temsilcisi Kıdemli Uzman Esra Başar, Araştırma Programı Yöneticisi Prof. Dr. Özgen Akalın ve Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Nezihe Ayas gerçekleştirdi.

Etkinliğe Gazi Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nden 7 proje izleyici hakemi ile ESTÜ, İstanbul Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, TÜBİTAK MAM, TÜBİTAK RUTE, Oyak Renault ve TEMSA'dan 15 proje yürütücüsü, araştırmacılar ve bursiyerler olmak üzere toplam 50 kişi katıldı.

Toplantıda, İLATERA projesi kapsamındaki 15 farklı alt projenin mevcut durumu, proje yürütücüleri tarafından ayrıntılı olarak sunuldu. Gün boyu süren etkinlikte, proje izleyicileri ve paydaşlar arasında verimli bir bilgi alışverişi sağlanarak, projelerde kaydedilen ilerlemeler değerlendirildi. Ayrıca, gelecek dönemde yapılacak çalışmaların planlaması da detaylı bir şekilde ele alınarak bilimsel açıdan başarılı bir toplantı gerçekleştirildi.

Gönderen: journal
1248 defa okundu 
 


Eğitim
Anadolu Üniversitesinde Yunus Emre Haftası etkinlikleri devam ediyor
Öğretmen Akademileri’nden Tarihi Yolculuk
Rize’den Eskişehir’e Gönül Köprüsü: Evliya Çelebi Öğrenci Değişimi Ziyareti
"Yunus Emre’yi Anma Programı" Vali Aksoy’un Katılımıyla Gerçekleşti
Uluslararası AFELI Projesi tanıtımı gerçekleştirildi

 

 
 
  Ziyaretçi: 262515 - Hit: 262859