Kent Osmangazi Suit Apart
Erkek Apart
Kredi Yurtlar Kurumu Karşısı
altinpulluk@hotmail.com
0552 449 97 50 - 0552 449 97 50

Emek’te lisenin yapımına başlandı

29.03.2024 

Emek Mahallesi'nin istediği lisenin inşaatına başlandı. Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, "Söz verdiğimiz gibi takipçisi olduğumuz Emek Mahallemizin ihtiyacı olan lisemizin yapımına bugün başlandı. Bu daha başlangıç" dedi.

Eskişehir'de Emek Mahallesi'nde istenen lisenin yapımına başlanacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmış, Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp takipçisi olduğu konuyla ilgili müjdeyi duyurmuştu. 

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu ve çok sayıda vatandaşla bugün inşaat alanına gitti ve lisenin yapımına başlandığını duyurdu. 

Özkan Alp konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Kıymetli Emek Mahalleli Hemşehrilerim, bugün, verdiğimiz sözleri şimdiden tutmanın gururunu yaşıyorum. Sizlere söz verdiğimiz gibi takipçisi olduğumuz, Emek Mahallemizin yıllardır ihtiyacı olan lisemizin yapımına bugün başlandı. Emek Mahallesi'ne ve geleceğimize yapılan bu yatırımın hayırlı olmasını diliyorum. Bu daha başlangıç. Odunpazarı’nın hak ettiği #GerçekBelediyecilik ile tanışmasına az kaldı. 1 Nisan’dan itibaren Odunpazarımız için hep birlikte çalışmaya #HazırızKararlıyız" dedi. 

Gönderen: journal
7104 defa okundu 
 


Eğitim
Resim ve Şiir Yarışmasının Ödül Töreni Gerçekleştirildi
“Uçucu Yağlar ve Güvenli Kullanımları” Konferansı
ESTÜ’den UNESCO Kürsüsü Başarısı
Esogü Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na Katıldı
Yeni müfredat taslağı, kamuoyunun görüşüne açıldı

 

 
Kent Osmangazi Suit Apart - 0552 449 97 50