Olcay Apart
Olcay Apart
Kız Apart Kiralık Eşyalı Odalar
Kız Apart Kiralık Eşyalı Odalar
 
 
 
Tek Kişilik Odalar Ortak Alanlar Gerekli Bilgiler
 
 
Ana Sayfa  
Haber ve Duyurular >  
Hizmetlerimiz >  
Ulaşım >  
Foto Galeri  
İletişim  




 

Eskişehir’de Eğitim ve Akademi El Ele: Dev İş Birliği Protokolü İmzalandı
31.12.2025 

ESKİŞEHİR — Şehrin eğitim kalitesini zirveye taşıyacak stratejik bir adım atıldı. Eskişehir Valiliği himayelerinde, İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Üniversitesi arasında "Eğitimde İş Birliği Protokolü" imzalanarak yürürlüğe girdi.

Eğitimin Niteliği Artıyor

Vali Hüseyin Aksoy'un teşrifleriyle gerçekleştirilen törende; Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Adıgüzel ve İl Millî Eğitim Müdürü Sinan Aydın imza attı. Bu protokol, üniversitenin akademik birikimi ile temel eğitim kurumlarının saha tecrübesini bir araya getirmeyi hedefliyor.

Protokolün Temel Hedefleri:

  • Gelişim Desteği: Öğretmen ve öğrencilerin bilimsel, kültürel ve teknolojik gelişimlerine akademik katkı sunulması.

  • Uzmanlık Paylaşımı: Üniversite hocalarının ve uzmanların okullardaki projelerde rehberlik etmesi.

  • Ortak Projeler: Akademik çalışmalar ve bilimsel projelerin birlikte yürütülmesi.

  • Sürdürülebilirlik: Milli Eğitim Bakanlığı kurumları ile üniversite arasında kalıcı bir köprü kurulması.

Vali Aksoy: "Eskişehir'in Eğitim Vizyonuna Değer Katacak"

Törende konuşan Vali Hüseyin Aksoy, üniversitelerin bilgi üretim merkezi olarak Milli Eğitim camiasıyla bütünleşmesinin büyük bir önem taşıdığını belirtti. İş birliğinin öğretmenlerin mesleki gelişimine ve öğrencilerin donanımına doğrudan katkı sunacağını vurgulayarak emeği geçenlere teşekkür etti.

2026: Eğitimin Yılı Olacak

Bu protokol kapsamında 2026 yılında Eskişehir genelinde çok sayıda bilim şenliği, öğretmen eğitim seminerleri ve üniversite-okul ortaklı projeler hayata geçirilecek.

Gönderen: haber
403 defa okundu 
 


Eğitim
Eskişehir’de Eğitim ve Akademi El Ele: Dev İş Birliği Protokolü İmzalandı
Eskişehir’de Eğitimde Kalite Tescillendi: Dört Okul Sertifikasına Kavuştu!
"Kütüphanelerdeyiz" Projesiyle Çocuklar Bilgiyi Beceriye Dönüştürüyor
“STARTUPUS Girişim Atölyesi 2025” Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirildi
Geleneksel Oyunlar Mehmet Ali Yasin İlkokulu’nda Canlandı

 

 
 
  Ziyaretçi: 221424 - Hit: 225333